Μενού
Έπεσε γέφυρα στην Πάτρα
Έπεσε γέφυρα στην Πάτρα | YouTube/Ionian Channel
  • Α-
  • Α+

Η γέφυρα κατέρρευσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το μεσημέρι της Κυριακής (23/07).  Το τμήμα της περιμετρικής που κατέρρευσε βρίσκεται στην περιοχή Προάστιο, στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά τα τούνελ και στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας.

Δείτε στον χάρτη το σημείο που κατέρρευσε το κομμάτι της γέφυρας

Πάτρα τώρα - Χάρτης δείχνει πού είναι η γέφυρα

Στο μεταξύ, με εντολή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, τίθεται σε εφημερία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε μαζί με το νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», που εφημερεύει, να υποδεχθούν τραυματίες.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη μεγάλη περιμετρική 

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στη μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, μετά την κατάρρευση τμήματος του δρόμου, στην περιοχή Προάστιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA