Τη στιγμή που η ιατροδικαστική υπηρεσία στην Πάτρα παραμένει σε καθεστώς φύλαξης, έτσι ώστε να μην χαθούν στοιχεία τα οποία θα μπορούν να συνεισφέρουν στην έρευνα που διέταξε η εισαγγελία, εξελίσσονται οι έρευνες για τις τυχόν ευθύνες ιατροδικαστών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έρευνα θα είναι σε βάθος και θα γίνει έλεγχος σε πάντες ενδεχόμενους εμπλεκόμενους. Εκτός από τους φακέλους που σχετίζονται με τα βρέφη της υπόθεσης της Ειρήνης Μουρτζούκου, θα γίνει έρευνα και για παλαιότερες υποθέσεις για τις οποίες υπάρχουν καταγγελίες.
Θα κληθούν ακόμα οι εμπλεκόμενοι να δώσουν καταθέσεις, αν και σε αυτό το χρονικό σημείο, η έρευνα δεν στρέφεται κατά συγκεκριμένων ατόμων, αλλά είναι γενική.
Εφόσον προκύψουν ευθύνες τότε αυτές θα επιρριφθούν κατά των προσώπων για τα οποία θα υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία από την έρευνα.
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.