Μενού
Νοσοκομείο Παίδων
Αναμονή στο νοσοκομείο Παίδων | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Παρά τις αρχικές πληροφορίες πως αποσωληνώθηκε, το βρέφος 30 ημερών στην Πάτρα, σύμφωνα με το pelop.gr που επικαλείται τον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη, συνεχίζει να δίνει «μάχη» για τη ζωή του.

Τα νέα για την υγεία του βρέφους στην Πάτρα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, καθώς σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη παραμένει διασωληνωμένο, σε κρίσιμη κατάσταση και χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Ολη η προσπάθειά μας είναι στραμμένη για τη διάσωση του βρέφους. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε για το τι προκάλεσε το σοβαρό πρόβλημα. Προέχει να μείνει στη ζωή το παιδί και μετά θα τα βρούμε τα υπόλοιπα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής της ΜΕΘ για το βρέφος στην Πάτρα.

Πάτρα: Το χρονικό νοσηλείας του βρέφους

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα βρέφος 30 ημερών, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το βρέφος μεταφέρθηκε την Τρίτη 12/03/2024, επειγόντως αρχικά στο Καραμανδάνειο Πατρών.

Στη συνέχεια το μωρό διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA