Μενού
treno patra.jpg
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου. | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το μεσημέρι της Παρασκευής (01/12) ένας άνδρας παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού σιδηροδρόμου και ανασύρθηκε νεκρός στην περιοχή του Αλισσού, στη διαδρομή Πάτρα – Αχαγιά, σύμφωνα με το pelop.gr.

Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο άνδρας παρασύρθηκε από τρένο του Προαστιακού στην σιδερένια γέφυρα του Πείρου, που βρίσκεται μεταξύ Αλισσού και Κάτω Αχαγιάς.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο άνδρας έπεσε στο ποτάμι, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά επί τόπου επιχείρησαν 6 οχήματα και 15 άνδρες της πυροσβεστικής, μεταξύ των οποίων η ΕΜΑΚ και ο Δοικητής Αχαΐας. Ο άνδρας ανασύρθηκε από τα νερά του ποταμού και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πάτρα: Εκτροχιασμός

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Νίκος Νικολάου διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον εκτροχιασμό του Προαστιακού το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Γούναρη.

Ο εισαγγελικός λειτουργός με παραγγελία του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Πάτρας, ζητά να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τέλεση ποινικών πράξεων, για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ήταν η τρίτη φορά που συνέβαινε κάτι ανάλογο στον Προαστιακό της Πάτρας. Τα ερωτήματα για την συντήρηση της γραμμής από όπου διέρχονται οι συρμοί του Προαστιακού είναι πολλά.

Στο τρένο επέβαιναν 72 επιβάτες, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τον εκτροχιασμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA