Μενού
proastiakos
Προαστιακός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συναγερμό προκάλεσε, σύμφωνα με τον Alpha, ένα νέο περιστατικό στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στον Προαστιακό συγκεκριμένα, καθώς φέρεται να «χάθηκε» ένα τρένο κοντά στην Οινόη.

Σε ό,τι αφορά το συμβάν με το «εξαφανισμένο τρένο» στην Οινόη, όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Παρασκευή (15/3), όταν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα θα αναχωρούσε από τη Χαλκίδα ο Προαστιακός με προορισμό την Αθήνα.

Το δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, γιατί ο συρμός παρουσίασε βλάβη, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση σχετικά με την καταγγελία, είναι ότι η μηχανοδηγός δεν επικοινώνησε ποτέ με το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας μέσω GSMR.

Η έλλειψη επικοινωνίας για 20 λεπτά προκάλεσε προβληματισμό στον σταθμάρχη Οινόης, ο οποίος δεν ήξερε πού βρίσκεται το τρένο και οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορεία της γραμμής.

Οινόη: Εκδόθηκε πόρισμα για το συμβάν

Για το συμβάν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Alpha, εκδόθηκε πόρισμα και θα παρουσιαστούν οι εκδοχές της Hellenic Train και του ΟΣΕ.

Όπως διευκρινίζει ο τηλεοπτικός σταθμός, η τηλεδιοίκηση υπάρχει κανονικα στο δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας μέχρι Οινόη, ωστόσο μετά τον τελευταίο σταθμό, οι σταθμάρχες δεν έχουν εικόνα για το πού βρίσκονται τα τρένα, αν δεν ενημερωθούν από τους μηχανοδηγούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA