Μπροστά σε ένα παράξενο συμβάν βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του δικαστηρίου Λεμεσού όταν άνδρας πήγε να πληρώσει πρόστιμο με μία βαλίτσα γεμάτη ψιλά.
Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Τρίτη (28/11), όταν ένας νεαρός πήγε στο δικαστήριο για να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, που του επιδόθηκε καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια.
Ο πολίτης, σύμφωνα με το philenews.com, είχε μαζί του μία μικρή βαλίτσα στην οποία περιέχει ένα σακβουαγιάζ με 15.500 νομίσματα των 1, 2, 5 και 10 σεντ.

Όταν επιχείρησε να πληρώσει με τα ψιλά, οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να τα δεχθούν και του ζήτησαν να πάει στην τράπεζα και να φέρει άλλα χρήματα.
Ο ίδιος ωστόσο, σχολιάζοντας την άρνησή τους, επεσήμανε πως είναι απαράδεκτο που δεν τα δέχονται.
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.