Μπροστά σε ένα παράξενο συμβάν βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του δικαστηρίου Λεμεσού όταν άνδρας πήγε να πληρώσει πρόστιμο με μία βαλίτσα γεμάτη ψιλά.
Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Τρίτη (28/11), όταν ένας νεαρός πήγε στο δικαστήριο για να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, που του επιδόθηκε καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια.
Ο πολίτης, σύμφωνα με το philenews.com, είχε μαζί του μία μικρή βαλίτσα στην οποία περιέχει ένα σακβουαγιάζ με 15.500 νομίσματα των 1, 2, 5 και 10 σεντ.

Όταν επιχείρησε να πληρώσει με τα ψιλά, οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να τα δεχθούν και του ζήτησαν να πάει στην τράπεζα και να φέρει άλλα χρήματα.
Ο ίδιος ωστόσο, σχολιάζοντας την άρνησή τους, επεσήμανε πως είναι απαράδεκτο που δεν τα δέχονται.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.