Προφυλακίστηκε ο 39χρονος γκαλερίστας μετά το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα.
Το μεσημέρι της Τρίτης πέρασε την πόρτα του ανακριτή και παρά τις εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισε και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του. Μάλιστα πρόκειατι για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που οδηγός προφυλακίζεται για τέτοιο αδίκημα.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, ο 39χρονος είχε ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα από το αλκοτέστ που του έγιναν, επιβεβαίωσαν ότι ο γκαλερίστας είχε τριπλάσια ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.
Οδηγούσε δηλαδή μεθυσμένος, με αποτέλεσμα ένας άνδρας 51 ετών να βρει ακαριαίο θάνατο. Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος βρισκόταν επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα και συγκρούστηκε του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γκαλερίστας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.