Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 19, στην περιοχή της Γραβιάς, όταν ένας αλλοδαπός τον οποίο εντόπισαν αστυνομικοί της τροχαίας Άμφισσας - Δελφών, φέρεται να προσπάθησε να δωροδοκήσει τον αναπληρωτή διοικητή του τμήματος Τροχαίας.
Όπως αναφέρει το ΕΡΤnews, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό που είναι κάτοικος της περιοχής, να έχει τοποθετήσει στα τζάμια του οχήματος του μεμβράνες χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.
Ο ίδιος προκειμένου να αποφύγει την τροχονομική παράβαση που προβλέπει χρηματικό πρόστιμο αλλά και αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας, φέρεται να προσέφερε χρήματα.
Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση, καθώς αντί να υποκύψουν στην απόπειρα χρηματισμού, πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό - παραβάτη σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της δωροδοκίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ορίστηκε δικάσιμος για τις 11 Μαρτίου 2025.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.