Μενού
peripoliko-athina
Περιπολικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο 38χρονος που καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπά το σκύλο του θα κληθεί να καταβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ο ίδιος υπερασπίστηκε τον εαυτό του ισχυριζόμενος πως ήθελε απλά να «εκπαιδεύσει» το κατοικίδιό του.

Η αστυνομία είχε συλλάβει τον άντρα τη Δευτέρα (15/10) στο Πέραμα έπειτα από καταγγελία και κατόπιν διερεύνησης του οπτικού, εξακριβώνοντας την ταυτότητά του.

Ο 38χρονος διατείνεται μέχρι τώρα πως τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα σκυλιά του και πως ποτέ δεν θα τα έβλαπτε εσκεμμένα. Ενάντια στο δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

«Φαίνομαι κακοποιός»

Μιλώντας στο TLive, ο 38χρονος παραδέχτηκε τουλάχιστον πως δεν έδινε εικόνα τρυφερού ιδιοκτήτη: «Δεν είναι όμορφο να δεις τον εαυτό σου σε τέτοια φάση. Φαίνομαι κακοποιός, η αλήθεια είναι αυτή. Και η αδερφή μου που με είδε και η μάνα μου και ο πατέρας μου, φαίνεται πως είμαι κακοποιός».

Ο δράστης ισχυρίστηκε ωστόσο πως οι βίαιες πράξεις κρύβουν την αγάπη του για τα ζώα: «Από μωρό ήμουνα με τα ζώα δεμένος. Στα 37 μου μου έστειλε ο θεός την Ήρα, αυτή τη λευκή σκυλίτσα που βλέπετε εδώ».

«Είναι για να τρομάζουν, είναι άγρια ράτσα»

Ο 38χρονος είπε επίσης πως η αυτοσχέδια σκοτώστρα με την οποία έδερνε το σκυλί του στην γωνία του μπαλκονιού έχει μόνο χρήση...νουθεσίας.

«Δεν πονάει, είναι αυτοσχέδια, χάρτινη είναι. Αν την είχα στεγνή, πλαστικό, θα πόναγε. Αλλά την έχω κάνε σαν εφημερίδα, για να μην πονάει, να κάνει μόνο θόρυβο να τρομάζουν για να σταματάνε να σφάζονται» ισχυρίστηκε».

Σχετικά με το οπtικό υλικό που τον εξέθεσε, δήλωσε: «Η Αφροδίτη την έφαγε ξώφαλτσα και άφησε μία κραυγή στο τέλος», ενώ θεωρεί πως τα κατοικίδια τού τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία: «Όλα εδώ τα παιδιά μου, όλα με λατρεύουν και με αγαπάνε».

Κλείνοντας, ισχυρίστηκε πως βιαιοπραγεί πάνω στα κουτάβια του έτσι ώστα να τους μάθει «τρόπους»: «Αυτό που με πειράζει και τα κυνηγάω και κάνω τον μπαμπούλα είναι ότι σφάζονται μεταξύ τους ως αδέλφια. Είναι η ράτσα άγρια, όταν μεγαλώσουν όπως η μάνα τους, η Ήρα, δε θα έχω πρόβλημα γιατί θα τα έχω εκπαιδεύσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA