Την κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προκάλεσε η πληροφορία για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Ψυχικό και πιο συγκεκριμένα σε σπίτι, που μένει γνωστός δημοσιογράφος.
Ο συναγερμός στο Ψυχικό σήμανε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (10/7), ενώ οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι, που διαμένει ο γνωστός δημοσιογράφος, βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι έμπειροι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής ανέλαβαν την υπόθεση και ερευνούν για το εάν υπάρχει τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, που σε περίπτωση που ισχύει, ενδεχομένως να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.