Ένα άτομο χωρίς του αισθήσεις του ανασύρθηκε, μετά την πτώση του οχήματος στη θάλασσα στο λιμάνι της Επανομής, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Ο ιδιώτης δύτης ανέσυρε από το όχημα έναν άνδρα, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το όχημα έπεσε το μεσημέρι στη θάλασσα και άμεσα στήθηκε επιχείρηση από το Λιμενικό Σώμα για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε μέσα κάποιος επιβάτης. Στο σημείο βρέθηκαν στελέχη του Λιμενικού με όχημα και περιπολικό σκάφος.
Παραμένουν αδιευκρίνιστες οι ακριβές συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
- Ηλιούπολη: Η κατάσταση της 17χρονης και οι συμβουλές των ειδικών για την ψυχική θωράκιση των εφήβων
- Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη ως queer αγόρι με bullying, χωρίς χρήματα και διασυνδέσεις»
- Γαλάζια Σημαία 2026: 2η στον κόσμο η Ελλάδα - Αναλυτική λίστα με τις βραβευμένες παραλίες
- Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που λείπει το Νίκος Ευαγγελάτος από το Live News
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.