Μενού
Η Ραφαέλα Πιτσικάλη
Η Ραφαέλα Πιτσικάλη | Facebook - @Rafaella Pitsikali
  • Α-
  • Α+

Το ερχόμενο Σάββατο (10/2) και σε κλίμα οδύνης θα πουν συγγενείς και φίλοι το «τελευταίο αντίο» στη Ραφαέλα Πιτσικάλη, στη 21χρονη από τα Χανιά, που έφυγε από τη ζωή μετά από «μάχη» που έδωσε με σπάνια μορφή καρκίνου.

Η κηδεία της Ραφαέλας Πιτσικάλη θα γίνει στις 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά, με τη μητέρα της 21χρονης να γνωστοποιεί την ημερομηνία με ανάρτησή της στα social media, τονίζοντας την τελευταία της επιθυμία καθώς και της οικογένειάς της.

Ειδικότερα, ζήτησε απ' όλους όσοι θα δώσουν το παρών στο ύστατο χαίρε στη Ραφαέλα Πιτσικάλη, να είναι ντυμένοι στα λευκά. «Η τελετή θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα, το ουράνιο τόξο μετά την μπόρα» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα της 21χρονης.

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Η ανάρτηση της μητέρας της

«Η τελετή αποχαιρετισμού της αγαπημένης μας Ραφαέλας Πιτσικάλη, θα τελεστεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 13:30 στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου και Παύλου Χανίων. Επιθυμία της ίδιας της Ραφαέλας αλλά και της οικογένειάς της είναι να είμαστε όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η τελετή θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα, το ουράνιο τόξο μετά την μπόρα».

Ακόμη, η οικογένειά της στην συγκινητική ανάρτησή της θέλησε να ευχαριστήσει όλους για τη συμπαράστασή τους: «Μας δίνετε δύναμη και τη βεβαιότητα ότι η Ραφαέλα κατάφερε στο σύντομο διάβα της ζωής της να αγγίξει τις καρδιές σας, να δώσει κουράγιο σε συνανθρώπους μας που παλεύουν και χαμόγελο σε όλους».

«Εμείς, η οικογένειά της, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε το όραμά της ζωντανό. Αντί στεφάνων στη μνήμη της Ραφαέλας, όποιος επιθυμεί να κάνει μία δωρεά στον σύλλογο Make A Wish, όπως ήθελε εκείνη» καταλήγει η ανάρτηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA