Ένα απρόοπτο συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (2/8) στη Ραφήνα, καθώς η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε με επίγειες δυνάμεις για συμβάν φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με το Star, νεαρός φέρεται να έριξε βεγγαλικά για να γιορτάσει τα γενέθλια της κοπέλας του, με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά ξερά χόρτα και να σπεύσει στο σημείο η Πυροσβεστική.
Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο νεαρός βρισκόταν χθες το βράδυ στο λιμάνι της Ραφήνας, γιόρταζε τα γενέθλια της κοπέλας, έριξε βεγγαλικά, και ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα.
Ωστόσο, υπήρξε έγκαιρη κινητοποίηση και από τον ίδιο, και έτσι κάηκε πολύ μικρή έκταση, ενώ τα πυροσβεστικά οχήματα που έσπευσαν από τη Νέα Μάκρη, σταμάτησαν στη μέση της διαδρομής.
Στον νεαρό επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για πλημμέλημα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.