Μενού
suggeneis-apth
Συγγενείς της Ελπίδας και της Εριέττας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τιμητική πλακέτα για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών τοποθετήθηκε στο ΑΠΘ, ενώ η Αρχιτεκτονική παρέδωσε τιμητικά πτυχία στην αδικοχαμένη Ελπίδα Χούπα και στην Εριέττα, που μέχρι σήμερα είναι αγνοούμενη. 

Στη μνήμη των θυμάτων τοποθετήθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πλάκα μνήμης για φοιτητές που χάθηκαν άδικα. Στην πλάκα αναγράφονται τα ονόματα: Βάιος Βλάχος, Γεώργιος Παπάζογλου, Αγάπη Τσακλίδου, Θώμη Πλακιά. 

plaketa
plaketa
plaketa
plaketa

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η Ορκωμοσία των πτυχιούχων στο ΑΠΘ, όπου παρευρέθηκαν συγγενείς των αδικοχαμένων φοιτητών. Οι οικογένειες της Ελπίδας Χούπα και της Εριέττας παρέλαβαν τα πτυχία Αρχιτεκτονικής που τους απονεμήθηκαν τιμητικά. 

apth
apth
xoupa

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για όλα τα παιδιά, για τις προσπάθειες τους και τη μελέτη τους και μαζί γιορτάζουν και τα δικά μας παιδιά ως συμπαρόντα, μέσα από εμάς. Εγώ είμαι πολύ περήφανη μαμά για την Εριέττα μου», δήλωσε η μητέρα της φοιτήτριας που μέχρι σήμερα θεωρείται αγνοουμένη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA