Μενού
Κορδέλες στη Ρόδο
Η αστυνομία έβαλε κορδέλες στο beach bar της Ρόδου | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Σφραγίστηκε, τελικά, το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6) το beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα στη Ρόδο, μετά από μία επεισοδιακή ημέρα όπου άνοιγε και ξανάνοιγε.

Όπως μεταδίδει ο Alpha, η επιχείρηση εστίασης σφραγίστηκε στις 07:00 το πρωί, στις 09:30, όμως, οι κορδέλες που είχαν τοποθετηθεί από την ΕΛΑΣ αφαιρέθηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα παρέμβαση των Αρχών στις 12:00 και να ξανακλείσει.

Ο τηλεοπτικός σταθμός κατέγραψε τη στιγμή που ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ και κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πηγαίνουν στο beach bar στην Αγία Μαρίνα, στη Ρόδο, τοποθετεί εκ νέου τις απαγορευτικές σημάνσεις, ενώ υπάλληλος της επιχείρησης απομακρύνει τις πετσέτες των λουόμενων.

Ρόδος: Η στιγμή της επέμβασης της ΕΛΑΣ

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, με τη συνδρομή ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασε κλιμάκιο της κτηματικής υπηρεσίας στο συγκεκριμένο κατάστημα και δόθηκε εντολή και 48ώρη προθεσμία να απομακρυνθούν τα κρεβάτια που είναι τοποθετημένα στη θάλασσα και μία σειρά από τα ομπρελοκαθίσματα, τα οποία ήταν στον αιγιαλό.

Απαγορεύτηκε η είσοδος στον χώρο με ειδική σήμανση, ενώ τοποθετήθηκε ειδική προειδοποίηση: «Ο παρών χώρος έχει σφραγισθεί από την αρμόδια κτηματική υπηρεσία Δωδεκανήσων λόγω αυθαίρετης κατασκευής αιγιαλού παραλίας και θαλάσσιου χώρου. Απαγορεύεται η είσοδος».

Οι αρμόδιες αρχές συνέταξαν έκθεση αυτοψίας και ζήτησαν άμεση απομάκρυνση των παράνομων κατασκευών εντός 48 ωρών, την ώρα που η κάμερα του Tlive βρέθηκε στην περιοχή στις 11:20 το πρωί, ακολούθησε τους τουρίστες που έμπαιναν κανονικά στην επιχείρηση, ενώ οι σχετικές απαγορευτικές σημάνσεις είχαν απομακρυνθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA