Μενού
Νοσοκομείο
Νοσοκομείο | EUROKINISSI/POOL INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ένας 49χρονος έφυγε από τα επείγοντα νοσοκομείο, όπου είχε βρεθεί όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, καθώς του είπαν ότι πρόκειται «για ένα απλό κρύωμα» και λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε από έμφραγμα μέσα σε φαρμακείο.

Η παραπάνω υπόθεση θα απασχλήσει προσεχώς το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου, σύμφωνα με το rodiaki.gr, καθώς η οικογένεια του άνδρα κατέθεσε αγωγή κατά του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα του 49χρονου διεκδικεί το χρηματικό ποσό των 400.000 ευρώ για την ψυχική οδύνη που έχουν υποστεί η ίδια και το τρίχρονο παιδί της, από τον θάνατο του άνδρα της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αγωγή, όλα ξεκίνησαν και τελείωσαν μέσα σε λίγες ώρες. Ο 49χρονος, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την 42χρονη και έχουν και ένα παιδί ηλικίας σήμερα τριών ετών.

Ρόδος: Με πόνους στην πλάτη

Στις 20 Μαΐου 2021 στις 21:15 ο 49χρονος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην πλάτη του, οι οποίες του προκάλεσαν δυσφορία και άλγος και διαρκούσαν πλέον της μισής ώρας.

Ο 49χρονος φοβήθηκε για την κατάσταση της υγείας του και μετέβη με τη σύζυγό του, εσπευσμένα από το σπίτι τους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Όπως τονίζεται, μεταξύ άλλων στην αγωγή, οι πόνοι που βίωνε ο 49χρονος ήταν εξαιρετικά έντονοι.

Ρόδος: Τι συνέβη το 2021

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, ο γιατρός που τον είχε αναλάβει έκρινε – όπως αναφέρεται στην αγωγή- «ότι δεν συνέτρεχε λόγος παραμονής και παρακολούθησης του 49χρονου στο Νοσοκομείο, καθώς υπέφερε από ένα απλό κρύωμα».

Το ζευγάρι έφυγε από το νοσοκομείο εφησυχασμένο ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό και σταμάτησαν σε φαρμακείο για να πάρουν το αναλγητικό αντιφλεγμονώδες φάρμακο, το οποίο τους είχε προτείνει ο γιατρός για την ανακούφιση του 49χρονου από το «κρύωμα».

Όταν έφθασαν στο φαρμακείο στη Ρόδο, η 42χρονη παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο και ο 49χρονος πήγε μέσα για το φάρμακο.

Μέσα σε δέκα λεπτά, την 42χρονη την πλησίασε πελάτης του φαρμακείου για να την ρωτήσει αν είναι μαζί με τον κύριο που μπήκε στο φαρμακείο και είχε καταρρεύσει, λόγω εμφράγματος.

Ο 49χρονος εξέπνευσε μετά τη μεταφορά του στο ίδιο Νοσοκομείο στη Ρόδο στις 00:30 της 21ης Μαΐου του 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA