Σε αναστολή καθηκόντων τίθενται με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, ο Ανδρέας Γκότσης, ιατροδικαστής Πατρών και ο προϊστάμενος Γραμματείας της ίδιας υπηρεσίας, Σταύρος Αρβανιτάκης.
Και οι δύο ήταν υπεύθυνοι για τη λειτουργία της υπηρεσίας, αλλά και σε ο,τι αφορά στα αρχεία των ιατροδικαστικών εκθέσεων, τα οποία βρέθηκαν ελλιπή κατά τον χθεσινό επιτόπιο αιφνιδιαστικό έλεγχο κλιμακίου του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Γκότσης ειπχε κάνει την αρχική ιατροδικαστική έκθεση για δύο από τα παιδιά που ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου ότι δολοφόνησε, καθώς και για τον μικρό Παναγιωτάκη που αναμένεται το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του. Και στις τρεις περιπτώσεις ο κ. Γκότσης είχε καταλήξει σε παθολογικά αίτια
- «Πάλι κουβά»: Η όλα τα λεφτά πρώτη δήλωση του Akyla μετά τη λήξη του Τελικού της Eurovision 2026
- Eurovision 2026 - Τελικός: Νικήτρια η Βουλγαρία - Στην 10η θέση η Ελλάδα με τον Akyla
- Eurovision 2026: Πώς οι βαθμοί των επιτροπών κράτησαν χαμηλά τον Akyla και την Ελλάδα
- Χάρρυ Κλυνν: Ο κωμικός - προφήτης που ήταν πιο μεγάλος από την ίδια τη ζωή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.