Σεισμός τώρα μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα Χανιά πριν λίγο.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,7 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά - νοτιοανατολικά της Σούγιας Χανίων.

Μάλιστα, στάλθηκε προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. Συγκεκριμένα αναφέρεται:
«Ενεργοποίηση 112 νότια Χανιά Λόγω σεισμικής δόνησης στην περιοχής σας, αποφύγετε επικίνδυνες περιοχές (φαράγγια, βράχους)! Κίνδυνος κατολισθήσεων!! Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
- Γιατί και πώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο – Η «σκληρή» χούντα, η CIA και ο «Αττίλας»
- Τραμπ για Ιράν: «Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες»
- Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν και πέθανε στο νοσοκομείο - Εξετάζεται οπαδικό κίνητρο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.