Eπτά άτομα που έχουν σχέση με ιδιωτικό σφαγείο με έδρα τον Δήμο Σιντικής στις Σέρρες, αλλά και κτηνίατροι του δημοσίου οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί της Παρασκευής (10/05).
Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατηγορούνται για εικονικές σφαγές με σκοπό να διευκολύνουν τους κτηνοτρόφους να μην χάσουν τις επιδοτήσεις.
Σέρρες: Εμπλοκή κτηνιάτρων
Επιπλέον, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, οι κτηνίατροι από τις Σέρρες κατηγορούνται για δωροδοκία προκειμένου να υπογράφουν ότι πραγματοποιήθηκαν οι σφαγές.
Η έρευνα έγινε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.