Στο νοσοκομείο με δαγκωματιές σκύλου μεταφέρθηκαν ένας 20χρονος και μία 57χρονη στο Ωραιόκαστρο, στη Θεσσαλονίκη, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από δεσποζόμενο ζώο, το οποίο βγήκε από την αυλή του σπιτιού του.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεσποζόμενος σκύλος στο Ωραιόκαστρο βγήκε από την αυλή του σπιτιού και επιτέθηκε σε έναν 20χρονο και μία 57χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να διακομιστούν στο νοσοκομείο, όπου τούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Όσον αφορά τη 49χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου στον Ωραιόκαστρο, συνελήφθη από τις Αρχές, της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.900 ευρώ ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.
Ωραιόκαστρο: Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ
«Πρωινές ώρες χθες (04-09-2024), αστυνομικοί του Α.Τ. Ωραιοκάστρου συνέλαβαν 49χρονη ημεδαπή, διότι σκύλος ιδιοκτησίας της διέφυγε από την αυλή του σπιτιού της και προκάλεσε δήγματα σε 20χρονο διερχόμενο ημεδαπό και 57χρονη αλλοδαπή.
Οι παθόντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.
Στη συλληφθείσα βεβαιώθηκαν σχετικά διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 1.900 ευρώ και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.