Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ Πέμπτης (26/6) λίγο πριν τις 20:30, όταν διερχόμενο όχημα στο Μενίδι παρέσυρε μια 9χρονη που έκανε ποδήλατο.
Όπως ανέφερε το OPEN, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Νικολάου Μονάκη ενώ οδηγός του οχήματος ήταν μία 58χρονη.
Το κοριτσάκι υπέστη σοβαρό τραυματισμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Μητέρα», όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.