Αγωνία επικρατεί για μία γυναίκα και την κόρη της, οι οποίες τραυματίστηκαν κατά την εμπλοκή τους σε σοβαρό τροχαίο, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/8), κοντά στην περιοχή του Μεσημερίου λίγο μετά τις 20:30 όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και ανετράπη, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν μια γυναίκα και την εξάχρονη κόρη της. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Πηγή: thesstoday
- Στο νοσοκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Έπεσε με το ποδήλατο
- Θρήνος για τον 38χρονο αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: Η διαδρομή του στην ΕΛ.ΑΣ. και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
- Τζένιφερ Λόπεζ: Φωτογραφήθηκε με pin up λευκά εσώρουχα και προκάλεσε παραλήρημα - «Αβάσταχτη τελειότητα»
- Απίθανο σκηνικό στον ΣΚΑΪ: Ρεπόρτερ δίνει το instagram του «στον αέρα» - «Λευτέρης στα λατινικά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.