Μενού
Περιπολικό και ασθενοφόρο σε συμβάν
Περιπολικό και ασθενοφόρο σε συμβάν | Intime
  • Α-
  • Α+

Σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε χθες το βράδυ ένα νεογέννητο αγοράκι, το οποίο πέταξε η μητέρα του λίγο αφότου το γέννησε. Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 33χρονη γυναίκα φέρεται να γέννησε μόνη της το παιδί μέσα στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της κι αμέσως μετά, βάζοντας το σε σακούλα, το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν κοντά στο σπίτι της.

Την κατάσταση της 33χρονης και την αιμορραγία που είχε, αντιλήφθηκε επιστρέφοντας από την εργασία του ο σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι αγνοούσε πως η γυναίκα ήταν έγκυος.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το νεογέννητο στο ΠΑΓΝΗ, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί, οι οποίοι διερευνούν το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...