Στολίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα, ενώ αύριο αναμένεται η φωταγώγησή του. Τα δε συνεργεία του δήμου Αθηναίων εργάζονται πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες για να στολίσουν τους δρόμους της πόλης.
Σήμερα μπαίνουν οι τελευταίες «πινελιές» με τα συνεργεία να τοποθετούν τα στολίδια και οι γιρλάντες με τα λαμπιόνια στο θηριώδες δέντρο, ύψους 19,5 μέτρων, το οποίο «ταξίδεψε» από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.
Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας θα γίνει αύριο στις 18.00 από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος καλεί τους Αθηναίους να δώσουν το «παρών» για «να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χριστουγεννιάτικη μαγεία που θα απλωθεί σε κάθε γειτονιά της πόλης».
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.