Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα ένα 19χρονος και ένας 24χρονος, κατηγορούμενοι για επίθεση με ρόπαλα και σιδηρολοστούς με οπαδικά κίνητρα εναντίον τριών ατόμων στη Χαλκίδα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Χαλκίδας, μία ομάδα περίπου 10 ατόμων επιτέθηκε σε μια ομάδα τριών. Οι δύο τους χτύπησαν με λοστούς, κοντάρια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει δύο εμπλεκόμενους, ηλικίας 19 και 24 ετών, ενώ έχει ταυτοποιήσει ακόμη δύο άτομα. Παράλληλα, αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της συμπλοκής.
Σήμερα το πρωί πέρασαν την πόρτα της Εισαγγελίας της Χαλκίδας οι δυο από τους συλληφθέντες, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση. Τα ευρήματα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά, καθώς κατασχέθηκαν φωτοβολίδες, γάντια με κόκκαλο, τα οποία χρησιμοποιούνται για συμπλοκές, κοντάρια, ρόπαλα και μαχαίρια.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.