Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στην Αθήνα πραγματοποίησαν μέλη του αντεξουσιαστικού λόγου με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή, διαμαρτυρόμενοι για τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού στο δυστύχημα των Τεμπών, όπου σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι.
Ισχυρή ήταν, επίσης, η παρουσία της αστυνομίας για να μην σημειωθεί κάποι ένταση.



Αναρχικοί/ες που έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί στη γενική απεργία της 28ης Φεβρουαρίου, όπου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων.
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.