Ο Θωμάς Μανούσος, τραυματίας εποχικός πυροσβέστης από τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, μίλησε στο Star και περιέγραψε τον τρόπο, με τον οποίο κατάφερε το πύρινο μέτωπο να «διαπεράσει» τον εξοπλισμό του.
«Έτρεξα γύρω στα 800 μέτρα, με προσπέρναγε η φωτιά και το αμάξι, προσπαθήσαμε να επιβιώσουμε και εγώ και ο συνάδελφος. Καταφέραμε, όμως, να είμαστε εδώ με τις οικογένειές μας και να έχουμε πάλι αγκαλιά τα παιδιά μας» είπε συγκινημένος ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη φωτιά στην Εύβοια.
«Κατεβαίνοντας για να κάνουμε την κατάσβεση, οι άνεμοι ήταν πάρα πολύ δυνατοί. Μας κύκλωσε η φωτιά πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να βάλουμε όπισθεν στο αυτοκίνητο, προσπαθήσαμε να μην κυκλώσει το αμάξι, να γλιτώσουμε και εμείς, εν τέλει μας κύκλωσε κάνοντας πίσω το αμάξι και από τον εξοπλισμό πήγα να καώ» συνέχισε ο κ. Μανούσος.
«Φορούσα τον εξοπλισμό μου και τον διαπέρασε με αποτέλεσμα να καώ από τον ίδιο» πρόσθεσε για το πώς τραυματίστηκε από τη χθεσινή φωτιά στην Εύβοια, η οποία σήμερα μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις τέθηκε υπό έλεγχο.
- «Όταν γυρίσω, θα τους...»: Με το τραγούδι «Καραϊσκάκης» ο αποχαιρετισμός στον Νίκο Καλογερόπουλο
- Γκάφα της αστυνομίας: Εξέδωσαν ανακοίνωση για πτώμα σε βαλίτσα, αλλά ήταν κούκλα του σεξ
- Open: «Κλείδωσε» η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Στραβελάκη μετά την αποχώρηση της Καραμήτρου
- Λατινοπούλου για το επεισόδιο στην Τήνο: «Κλασική περίπτωση γύφτων – Δεν είναι η πρώτη φορά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.