Ανείπωτος είναι ο θρήνος της οικογένειας της 50χρονης γυναίκας στο Κολχικό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή 21/03, όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με αυτό 60χρονου που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
«Κηδεύω τη γυναίκα μου, τη μάνα των παιδιών μου. Ένας εγκληματίας σκότωσε μια γυναίκα», λέει ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας, όπως ενημερώνει η ΕΡΤ.
Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο δρόμο, στον οποίο έχουν συμβεί στο παρελθόν πολλά τροχαία δυστυχήματα.
Οδηγοί χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ
Την ίδια στιγμή εντείνονται οι έλεγχοι της τροχαίας, καθώς μόνο χθες συνελήφθησαν 16 άτομα που στερούνταν άδεια οδήγησης. Το Μάρτιο εντοπίστηκαν 178 οδηγοί χωρίς δίπλωμα, εκ των οποίων οι 14 ήταν σε κατάσταση μέθης.
Για τους οδηγούς που συλλαμβάνονται να οδηγούν χωρίς δίπλωμα ενεργοποιείται η διαδικασία του αυτοφώρου και αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης από έναν έως 12 μήνες, ενώ τους επιβάλλεται και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.