Μενού
fotia
Φωτιά στη Φυλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η πυροσβεστική προχώρησε στη σύλληψη δυο ανδρών σε Κεφαλονιά και Ιωάννινα που θεωρεί υπαίτιους εμπρησμών από πρόθεση. Στην Κεφαλονιά, έπειτα από έρευνες ανακριτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), συνελήφθη άνδρας στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε δασική έκταση στην περιοχή Αγίας Ειρήνης Κεφαλληνίας.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει σε προγενέστερα έτη άλλες πέντε δασικές φωτιές σε περιοχές της Κεφαλονιάς. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηπείρου συνελήφθη άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε χόρτα στην αυλή σπιτιού στην περιοχή 'Ανω Πεδινών του δήμου Ζαγορίου Ιωαννίνων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Παράλληλα, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, την Τρίτη σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Πλατάνια του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA