Συλλήψεις για παράνομο μπαρμπούτι σε χώρο εστίασης στο Ρέθυμνο πραγματοποίησε η αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12).
Σύμφωνο με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή του Περάματος Ρεθύμνου, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας αποκάλυψαν την παράνομη διεξαγωγή παιχνιδιών τζόγου με ζάρια σε καφενείο.
Οι πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρουν ότι επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στο παιχνίδι.
Μπαρμπούτι σε καφενείο
Επιπλέον, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον υπεύθυνο του καταστήματος για την διεξαγωγή του παιχνιδιού στον επαγγελματικό του χώρο.
Από την έρευνα της ΕΛΑΣ, εντοπίστηκε το ποσό των 745 ευρώ ως προϊόν παράνομων ενεργειών, ενώ κατασχέθηκαν και το ζευγάρι των κύβων , τα ζάρια δηλαδή, που βρισκόταν στο τραπέζι.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.