Συλλήψεις για παράνομο μπαρμπούτι σε χώρο εστίασης στο Ρέθυμνο πραγματοποίησε η αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12).
Σύμφωνο με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή του Περάματος Ρεθύμνου, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας αποκάλυψαν την παράνομη διεξαγωγή παιχνιδιών τζόγου με ζάρια σε καφενείο.
Οι πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρουν ότι επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στο παιχνίδι.
Μπαρμπούτι σε καφενείο
Επιπλέον, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον υπεύθυνο του καταστήματος για την διεξαγωγή του παιχνιδιού στον επαγγελματικό του χώρο.
Από την έρευνα της ΕΛΑΣ, εντοπίστηκε το ποσό των 745 ευρώ ως προϊόν παράνομων ενεργειών, ενώ κατασχέθηκαν και το ζευγάρι των κύβων , τα ζάρια δηλαδή, που βρισκόταν στο τραπέζι.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.