Μενού
Πανό για τον Μιχάλη Κατσούρη
Πανό για τον δολοφονημένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη | EUROKINISSI / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε συμπληρωματικές απολογίες έχουν κληθεί οι 105 κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι απολογίες γίνονται τμηματικά και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή οι πρώτοι 45 κατηγορούμενοι, ενώ αύριο θα γίνει η μεταγωγή άλλων 40 ατόμων. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη με τους τελευταίους 20 κατηγορουμένους

Δολοφονία Κατσούρη: Ασκήθηκαν συμπληρωματικές διώξεις

Σε βάρος των κατηγορουμένων έχουν ασκηθεί συμπληρωματικές ποινικές διώξεις, που αφορούν αδικήματα, όπως συμπλοκή με θανατηφόρο αποτέλσμα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η παραμονή των κατηγορουμένων στα ανακριτικά γραφεία είναι σύντομη, καθώς παραμένουν στις αρχικές απολογίες και δεν έχουν να πουν κάτι για τις νέες κατηγορίες. Πρόκειται για μία διαδικασία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που δεν θα έχει αντίκτυπο στην –έως τώρα– ποινική τους μεταχείριση, καθώς όλοι οι κατηγορούμενοι θα επιστρέψουν στις φυλακές που βρίσκονται προφυλακισμένοι.

Ορισμένοι εξ' αυτών, μάλιστα, ξεκίνησαν να υποβάλλουν αιτήματα αποφυλάκισης και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ζητήσουν να αποφυλακιστούν.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA