Περιστατικό ανήλικης παραβατικότητας καταγράφηκε σύμφωνα με την ΕΡΤ στο Μαρούσι, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός 14χρονου, καθώς διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, πως έφερε οπλισμό.
Ο 14χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη στο Μαρούσι, φέροντας ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα με λάμα 10 εκατοστών, ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα μπουκάλι με 410 σφαιρίδια για το εν λόγω όπλο.
Ο 14χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Πειραιάς: Τρέχουν να σωθούν από την επίθεση με τρίαινα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.