Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η Πάρος από την άγρια επίθεση ανηλίκων σε δύο αδέρφια 23 και 33 ετών, επειδή τούς έκαναν παρατήρηση για φασαρία, ενώ μαχαίρωσαν το μικρότερο από τα θύματα.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την αστυνομία, συνελήφθη αργά το απόγευμα του Σαββάτου ανήλικος ημεδαπός ως εμπλεκόμενος στο περιστατικό του τραυματισμού των δύο αδερφών.

Πάρος: Πώς έγινε η επίθεση στα δύο αδέρφια

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, η ομάδα των ανηλίκων, 10 -15 στον αριθμό, κινούνταν όλοι μαζί μέσα στο χωριό Μάρπησσα, παρενοχλώντας τους κατοίκους, καθώς χτυπούσαν τις πόρτες σπιτιών.

Τότε δέχτηκαν παρατήρηση από τα δύο αδέλφια ηλικίας 23 και 33 ετών. Η παρατήρηση είχε ως αποτέλεσμα ο 23χρονος να δεχτεί δύο μαχαιριές από τα παιδιά που έφεραν πάνω τους μαχαίρι, ενώ ο 33χρονος αδελφός του να τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 23χρονο θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Σύρου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά ποινικά αδικήματα, μεταξύ των οποίων οπλοκατοχή, οπλοφορία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA