Εννέα οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου συνελήφθησαν στον Προμαχώνα το βράδυ της Τετάρτης (2/10).
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι Ρουμάνοι οπαδοί έφτασαν με τρία βανάκια από το Βουκουρέστι στα τελωνειακό σταθμό, με προορισμό την Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα (22:00) της Στεάουα με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.
Μάλιστα, για τον έλεγχο προσήλθαν στον Προμαχώνα αστυνομικές ενισχύσεις από τις Σέρρες και την Θεσσαλονίκη.
Οι Ρουμάνοι οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και θα βρεθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.