Εγκλωβισμένοι μέσα σε πολυκατοικία βρίσκονται πολίτες, οι οποίοι όταν ξέσπασαν τα επεισόδια στη Βουλή, μετά τη μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη, κατέβηκαν προς την Ερμού προσπαθώντας να βρουν διέξοδο.
Στο σημείο, ο κόσμος συνωστίστηκε πολύ άσχημα, με ΜΑΤ να ρίχνουν χημικά με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο λιποθυμίες ηλικιωμένων που βρήκαν καταφύγιο μέσα στη στοά.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και ανέβηκαν στους πιο πάνω ορόφους.
- TikToker διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ: Επέλεξε υποβοηθούμενη ευθανασία στα 49 και κατέγραψε τις τελευταίες μέρες
- Δύο ανερχόμενα νησιά που μπήκαν στο ραντάρ του ελληνικού καλοκαιριού
- Τσουβέλας: «Οι φωτογραφίες αδικούν την Εύα, δεν έχει φωτογένεια - Λες κι εγώ είμαι ο Μπραντ Πιτ»
- Το γνωστό φαγητό ξενύχτηδων που ακρίβυνε αστρονομικά το 1989
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.