Μεγάλη ταλαιπωρία καταγράφεται αυτήν την ώρα στο Intercity 54, που εκτελεί το δρομολόγιο «Αθήνα - Θεσσαλονίκη» εν μέσω καύσωνα, αφού σύμφωνα με το Mega ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω βλάβης στον κλιματισμό.
Σε βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, φαίνονται οι επιβάτες του τρένου να κάνουν αέρα με βεντάλια, την ώρα που καταγγέλλουν στον τηλεοπτικό σταθμό ότι η αρμόδια εταιρεία διαχείρισης των συρμών τούς μοίρασε ζεστά νερά.
Το τρένο ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, αφού οι επιβάτες ενημερώθηκαν από την εταιρεία πως η καθυστέρηση οφείλεται σε βλάβη του κλιματισμού. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε στη συνέχεια, με αποτέλεσμα το δρομολόγιο να αποτελεί... «βασανιστήριο» ειδικά εν μέσω καύσωνα.
Όπως έγινε γνωστό από τον τηλεοπτικό σταθμό, στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη επιβαίνουν ηλικιωμένοι, παιδιά και άνθρωποι οι οποίοι, όπως κατήγγειλαν, αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
Στην ίδια καταγγελία τονίζουν πως οι υπάλληλοι της εταιρείας τούς μοίρασε ζεστά νερά.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.