Πολιτικοί από διάφορα κόμματα, δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στο Α' Νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Μαζαράκη.
Μεταξύ άλλων, στην κηδεία βρίσκονται και ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της ΕΛ.Α.Σ Αλέξης Τσίπρας, ο Παύλος Μαρινάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Το φέρετρο με τη σορό του Ανδρεά Μαζαράκη είναι τυλιγμένο με τη σημαία του Αστέρα Εξαρχείων.
Το τελευταίο χειροκρότημα στον Ανδρέα Μαζαράκη
- Διαδοχικοί σεισμοί στην Κρήτη: Περιπολίες από πυροσβέστες στο νησί - Η πρώτη εκτίμηση Παπαδόπουλου
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.