Από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ, σύμφωνα με την απόφαση των εργαζομένων στα εν λόγω Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Σκοπός είναι να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα Τέμπη και να διαδηλώσουν στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ, Σπύρο Ρεβύθη, η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα
Το Συνδικάτο Εργαζομένων και θυγατρικών εταιρειών ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα συμμετέχει στην 24ωρη απεργία, κάτι που σημαίνει ότι στους δρόμους της Αθήνας δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία.
«Δίνουμε δυναμικό παρών, απαιτούμε, διεκδικούμε. Όχι άλλα Τέμπη. Δημόσιες αστικές συγκοινωνίες ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές», σημειώνεται επίσης μεταξύ άλλων.
Το Συνδικάτο καλεί επίσης τα μέλη της στη συγκέντρωση για τα Τέμπη, στην πλατεία Συντάγματος στις 11:00.
- Ίσως το επάγγελμα του μέλλοντος: Πληρώνει αδρά, έχει να κάνει με τεχνολογία αλλά ευτυχώς όχι με κώδικες
- «Ποτέ κανείς δεν με ταύτισε με παρανομίες»: Η απάντηση Κακούση μετά τις κατηγορίες
- Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε παρατήρηση από την αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας για το ντύσιμό της
- Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς η ΕΥΠ έφτασε στον σμήναρχο - Το κινητό του και ο Κινέζος «χειριστής»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.