Μενού
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Εκτροχιασμένα τρένα στα Τέμπη μετά τη μοιραία σύγκρουση | EUROKINISSI / MOTION TEAM - ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στο Star μίλησε η Αθανασία Κουτσούμπα, κόρη του Γιώργου Κουτσούμπα, μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στις 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη, όπου σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην σταμάτησε και να μην πήρε επιβεβαίωση, να μην ρώτησε. Το λέμε από την πρώτη ημέρα, το λένε οι συνάδελφοί του ενώ πλέον αυτό αποδεικνύεται μέσα από τη δικογραφία, όχι από λόγια. Δηλαδή μέσα από έγγραφα της δικογραφίας αποδεικνύεται ότι σταμάτησε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταλάβει ότι μπαίνει στην ανάποδη γραμμή» ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του μηχανοδηγού για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το στοιχείο που έχει στα χέρια της η οικογένεια του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας και δείνχει ότι το τρένο σταμάτησε μετά τη Λάρισα προκύπτει από μήνυση τραυματία, η οποία έχει υποβληθεί στην εισαγγελία Λάρισας.

Τέμπη: Τι κατέθεσε τραυματίας

«Λίγο λεπτά μετά τη στάση στη Λάρισα, το τρένο σταμάτησε και πάλι και ακινητοποιήθηκε κάποια λεπτά χωρίς να υπάρχει στάση σε κάποιον σταθμό. Κοιτάξαμε έξω προσπαθώντας να καταλάβουμε τι συμβαίνει αλλά δεν βλέπαμε τίποτα παρά μόνο βαθύ σκοτάδι» σημείωσε στη μήνυσή της η τραυματίας.

Η οικογένεια του Γιώργου Κουτσούμπα ισχυρίζεται πως μετά την αναχώρηση του μοιραίου τρένου από τη Λάρισα, υπάρχει σιγή στις συνομιλίες για 11 ολόκληρα λεπτά.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του μηχανοδηγού θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες και νομικά υποβάλλοντας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου παρουσιάζοντας τα δύο νέα στοιχεία που έχουν προκύψει

«Με θυμώνει που ενάμιση χρόνο μετά παλεύουμε για τα αυτονόητα. Εγώ πρέπει να είμαι σπίτι μου να πενθώ τον πατέρα μου, όχι να παλεύω για να μάθω τι έχει γίνει. Δεν ήταν δουλεία δική μου αυτή, αλλά του κράτους» κατέληξε η Αθανασία Κουτσούμπα για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA