Νέα ηχητικά ντοκουμέντα σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών, ήρθαν στο φως ενώ παράλληλα οι καταθέσεις των επιζώντων συνεχίζονται .
Συγκεκριμένα, ντοκουμέντο του Open, φανερώνει συνομιλία της μητέρας του Βάιου Βλάχου, θύματος του δυστυχήματος των Τεμπών, με την Άμεση Δράση.
Η μητέρα του θύματος αναζητά πληροφορίες για το παιδί της: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους; Μου λένε ότι υποψιάζονται ότι ο γιος μου είναι στους ανθρώπους που μπόρεσαν να βγουν από το τρένο. Έχετε κάποια πληροφορία;» ρωτάει μεταξύ άλλων.
Σε ένα ακόμη ηχητικό ακούγονται οι κραυγές θύματος: «Η πλάτη μου, έχει σκιστεί η πλάτη μου».
Τέμπη: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις επιζώντων
Συγκλονίζουν τα λόγια του Θωμά Κωστίδη, ο οποίος την ώρα της σύγκρουσης ήταν στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας και κατέθεσε εχθές (31/03) στον εφέτη ανακριτή: «Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να έρθω να κάνω κατάθεση για ένα έγκλημα, για ένα γεγονός που μ’ έχει στιγματίσει… Εμένα η ζωή μου έχει σταματήσει. Ακούγαμε κραυγές για βοήθεια… Ο τρόμος και το σοκ ήταν πολύ μεγάλο… θα με στοιχειώνει για πάντα».
Η δικηγόρος των θυμάτων Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, με τη σειρά της δηλώνει μετά τις καταθέσεις στον Εφέτη Ανακριτή, ότι οι επιζώντες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ήταν οι πρώτοι που έπρεπε να καταθέσουν.
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.