Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 18χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/09) και πιο συγκεκριμένα στις 01:00, στα Τρίκαλα.
Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα μετά από μετωπική σύγκρουση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με τη μηχανή του νεαρού άνδρα. Όπως αναφέρεται, ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε προσπέραση σε σημείο που ο φωτισμός του δρόμου δεν ήταν καλός και συγκρούστηκε μετωπικά με το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος 18χρονος.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.