Θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ασθενοφόρο και μία μηχανή σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11) στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αθηνών, στη διασταύρωση με την οδό Ηρακλείτου.
Σύμφωνα με το xaidarisimera.gr η μηχανή προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο μπροστινό μέρος του ασθενοφόρου, που κατευθυνόταν στο Νοσοκομείο Αττικόν.
Τροχαίο στο Χαϊδάρι: Τι συνέβη
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή και είχε ανοιχτή τη σειρήνα του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ασθενοφόρο πέρασε με κόκκινο φανάρι και η μηχανή χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα στην πόρτα του συνοδηγού.
- Έξαρση γρίπης Α και Covid στις Κυκλάδες: «Σαρώνει» νέους σε Πάρο και Ίο – Αυξημένα κρούσματα και στη Νάξο
- Η απάντηση για το μυστηριώδες «σύννεφο» που τράβηξε όλα τα βλέμματα - Η εξήγηση του Θοδωρή Κολυδά
- Από το «Νόμος 4000» στα «Κόκκινα Φανάρια» - Η ανυπότακτη Κατερίνα Χέλμη και η σαηεντολογία
- Έκλειψη ηλίου: Πού πρέπει να είσαι στις 20:30 για να προλάβεις το 10λεπτο του φαινομένου στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.