Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας 19χρονος, μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, επί της Β. Όλγας.
Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο νεαρός στις 14.00 και κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, όπου πιθανότατα διασωληνωμένος διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο», όπου και νοσηλεύεται.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.