Συμπλοκή ανηλίκων συνέβη λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (21/9), στο Ωραιόκαστρο, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του αφύλαχτου Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, politesoraiokastrou.gr, ανήλικοι παρενόχλησαν κοπέλες που βρίσκονταν στο Κονταξοπούλειο κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα, μαχαίρι και κατσαβίδι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με δεύτερη παρέα ανηλίκων, με ξύλα και πέτρες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Επί τόπου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έφτασαν τρία περιπολικά της αστυνομίας και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που «χτενίζουν» την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.