Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία πραγματοποίησε χθες Σάββατο (10/5) ένα αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Εδιμβούργο - Λάρνακα, καθώς αλλοδαπός επιβάτης δεν υπάκουσε σε εντολή του κυβερνήτη και του πληρώματος και επιτέθηκε λεκτικά σε βάρος μέλους του πληρώματος και σε επιβάτη, διασαλεύοντας έτσι την τάξη στο αεροσκάφος.
Ο 38χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
- Τζένιφερ Λόπεζ: Φωτογραφήθηκε με pin up λευκά εσώρουχα και προκάλεσε παραλήρημα - «Αβάσταχτη τελειότητα»
- Απίθανο σκηνικό στον ΣΚΑΪ: Ρεπόρτερ δίνει το instagram του «στον αέρα» - «Λευτέρης στα λατινικά»
- Τουρίστας στο TikTok μαγεύεται από σταθμό μετρό στην Αθήνα αλλά δεν γλιτώνει από τα σχόλια των Ελλήνων
- Ξεσπά η Ανθή Βούλγαρη: Οι εικόνες με τα άλογα στη Λέσβο που προκάλεσαν την αντίδρασή της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.