Μενού
Δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη
Δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη | Intime
  • Α-
  • Α+

Με 117 κατηγορούμενους από 14 διαφορετικές εγκληματικές οργανώσεις να κάθονται στο εδώλιο, άρχισε χθες η δίκη «μαμούθ» στη Θεσσαλονίκη για κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών και επιχειρήσεων αντίστοιχα.

Λόγω του αριθμού των κατηγορουμένων και των υποθέσεων, η δίκη έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, με το ακροατήριο μάλιστα να γεμίζει ποινικούς κρατούμενους.

Πρόκειται, σύμφωνα με το Action24, για τους συλληφθέντες από την τεράστια επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πέρσι τον Αύγουστο, με τους κατηγορούμενους να διαπράττουν κλοπές και ληστείες την τετραετία 2020 με 2024.

Οι εκατοντάδες κατηγορούμενοι στη Θεσσαλονίκη φέρεται να είχαν ρημάξει σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ η συνολική τους λεία ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η δικογραφία ξεπερνάει τις 20.000 σελίδες, πήρε αναβολή για σήμερα, καθώς το δικαστήριο έπρεπε να ορίσει δικηγόρους για όλους όσοι δεν είχαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...