Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Νεάπολη έρχεται στη δημοσιότητα, με το Thestival να γνωστοποιεί πως το κατάστημα γίνεται για έκτη φορά στόχος κακοποιών.
Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη σημειώθκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/4), όταν δύο άτομα εισέβαλαν στο ψιλικατζίδικο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Ένας απ' αυτούς κρατούσε πιστόλι και ο άλλος μαχαίρι, ενώ ο τρίτος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του τοπικού μέσου, έμεινε στην είσοδο ως τσιλιαδόρος.
Οι δράστες ζήτησαν από τον υπάλληλο του καταστήματος τα χρήματα που είχε στο ταμείο, φέρεται να πήραν περίπου 1.000 ευρώ και έγιναν καπνός από το σημείο, προτού φτάσει η ΕΛΑΣ.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.