Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Νεάπολη έρχεται στη δημοσιότητα, με το Thestival να γνωστοποιεί πως το κατάστημα γίνεται για έκτη φορά στόχος κακοποιών.
Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη σημειώθκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/4), όταν δύο άτομα εισέβαλαν στο ψιλικατζίδικο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Ένας απ' αυτούς κρατούσε πιστόλι και ο άλλος μαχαίρι, ενώ ο τρίτος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του τοπικού μέσου, έμεινε στην είσοδο ως τσιλιαδόρος.
Οι δράστες ζήτησαν από τον υπάλληλο του καταστήματος τα χρήματα που είχε στο ταμείο, φέρεται να πήραν περίπου 1.000 ευρώ και έγιναν καπνός από το σημείο, προτού φτάσει η ΕΛΑΣ.
- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.