Κοσμήματα, χρυσές λίρες και μετρητά, συνολικής αξίας άνω των 125.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν από μία ηλικιωμένη στη Θεσσαλονικη, τέσσερις δράστες οι οποίοι παρίσταναν τους τεχνικούς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Προσποιούμενοι τους τεχνικούς, κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τους τέσσερις δράστες, 22, 25, 30 και 40 ετών αντίστοιχα, και να σχηματίζουν δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.
Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης που καταγγέλθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για ανάλογα αδικήματα.
Η δικογραφία διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.