Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο σημειώθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/04).
Σύμφωνα με το grtimes.gr το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα με Φλέμινγκ.
Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Θεσσαλονίκη: Υλικές ζημιές
Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ωστόσο υπήρξαν ζημιές σε ακόμη ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν δίπλα από αυτό που τυλίχθηκε στις φλόγες
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.