Νέο «χτύπημα» στην εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη πέτυχε η ΕΛΑΣ με την εξάρθρωση 14 συμμοριών που δραστηριοποιούνταν σε ληστείες, κλοπές, τοκογλυφία, διακίνηση ναρκωτικών κι άλλες εγκληματικές πράξεις.
Ύστερα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που κορυφώθηκε χθες το μεσημέρι με επίκεντρο τον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, συνελήφθησαν συνολικά 37 άτομα ως μέλη αυτών των εγκληματικών συμμοριών.
Είχαν προηγηθεί πολύμηνες έρευνες από τις αστυνομικές αρχές της πόλης κατά τις οποίες «χαρτογραφήθηκε» η δράση καθεμίας εξ αυτών και ο ρόλος των φερόμενων μελών τους.
Κατά πληροφορίες, τα κυκλώματα (μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους, ανάλογα με την περίπτωση) είχαν σε κάποιες περιπτώσεις διασυνδέσεις μεταξύ τους λόγω του κοινού αντικειμένου.
Επίσημες ανακοινώσεις για τη δράση τους αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.